SaveAnimals

Védd az állatokat!!! Ez a blog azért született, hogy minél kevesebb gazdátlan kutya kóboroljon az utcákon, és hogy mindenki szembesüljön azzal, milyen körülmények között élnek ezek a gazdátlan állatok, akiket egyesek egyszerűen csak kidobnak....vagy a sínekhez kötözve hagynak... Lépjünk fel ez ellen!!! Ne haggyjuk!!

Friss topikok

Linkblog

Archívum

... mentsük meg az életét!

2011.02.25. 16:38 | SaveAnimals | 1 komment

 "S.O.S. Segítség!

Másfél- két hét körüli kis kutyát talált a kutyám a 7-es út közelében Polgárdi városban. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy éppen ott álltunk félre kutyusunkat megpisiltetni. Egy árokban volt tejes ládában koszos lepedőben elázva és nyuszögött.
Hazahoztuk szereztünk bébi tápszert 2 óránként etetem, (EMBER TÁPSZERREL AMI NEM JÓ NEKI) életerős, kinyomja magát mászik, most már élvezi az életet.
Sajnos én nem tudom gondját viselni mert holnap már dolgozom és vagy dajka anyára lenne szüksége aki szoptatja, vagy olyan ember társunkra aki tudja vállalni a 2-4 órás etetési periódust. Másrészt van már kutyám aki nagyon féltékeny és lakásban külön szobában látom el őket jelenleg.
Budapestről bárhova el tudom vinni a kutyust csak jó helyre kerüljön.
KÉREM AKINEK MÓDJÁBAN ÁLL SEGÍTSEN S.O.S. MERT NEM TUDOM GONDJÁT VISELNI MÁR CSAK A MAI NAPON...
Köszönök előre is minden segítséget!
Mentsünk meg egy életét!
36 70 575 35 29"
 

A bejegyzés trackback címe:

https://saveanimals.blog.hu/api/trackback/id/tr892690269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SaveAnimals 2011.02.25. 16:50:03

Út szélén talált info: "Csodás családja lett Georges-nak a képek mindent elárulnak! A hölgy a netboard-ról jelentkezett és csodás meleg szívű családba került a kicsike."
süti beállítások módosítása