SaveAnimals

Védd az állatokat!!! Ez a blog azért született, hogy minél kevesebb gazdátlan kutya kóboroljon az utcákon, és hogy mindenki szembesüljön azzal, milyen körülmények között élnek ezek a gazdátlan állatok, akiket egyesek egyszerűen csak kidobnak....vagy a sínekhez kötözve hagynak... Lépjünk fel ez ellen!!! Ne haggyjuk!!

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Gazdit keresnek a kiskutyáknak

2011.02.25. 21:31 | SaveAnimals | Szólj hozzá!

 2010.december 12-én kiskutyáink születtek, akkor még reménykedtünk abban, hogy megtarthatunk közülük egyet, a többiek iránt pedig volt érdeklődő ismerősök között.

Nagyon fontos, hogy szerető, gondoskodó gazdit keresünk ennek a három különleges egyéniségű kiskutyának.

Zsemleszínű keverék tacskó anyától és alacsony, puliszerű apától születtek. Mindhárman fiúk. Féregtelenítve vannak, ha még heteket időznek nálunk, egyértelmű, hogy elkezdjük beadatni a szükséges oltásokat, hiszen az Ő épségük a legfontosabb.

Nagyon szeretnénk nekik gazdát találni, mert munka és suli mellett nem tudjuk biztosítani számukra az igényelt figyelmet, szeretetet. Kistermetűek lesznek, így panellakásba is ajánlom, Susie, az anyuka is jobban szeret bent lenni, mint kint.
E-mail cím: iveybaby@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://saveanimals.blog.hu/api/trackback/id/tr212690888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása